BARBEQUEUE SAUS

Ingrediënten

  • 300 ml ketchup
  • 100 ml water
  • 75 ml zachte vloeibare honing
  • 45 gr lichtbruine basterdsuiker (3 el)
  • 30 gr apelcider(azijn) (2 el)
  • snufje gemalen chilipoeder
  • 0,5 tl gerookte paprika poeder
  • 0,5 tl wochestershire saus
  • 0,5 tl uienpoeder
  • 0,5 tl knoflookpoeder
  • 1 tl gemalen zwarte peper
  • 1 tl mosterd

Voorbereiding

  • Doe alle ingredienten BEHALVE het water en de ketchup in een pannetje
  • Roer door tot alles opgelost is en de mosterd geheel opgegaan is in het geheel
  • Voeg langzaam de ketchup en het water toe, en roer glad
  • Breng aan de kook en laat 20 minuten laag pruttelen/inkoken
    (Reduceer tot een sausdikte naar wens)
  • Laat afkoelen en plaats in de koelkast

Scroll naar boven