Ga naar de inhoud
Ingrediënten
- 300 ml ketchup
- 100 ml water
- 75 ml zachte vloeibare honing
- 45 gr lichtbruine basterdsuiker (3 el)
- 30 gr apelcider(azijn) (2 el)
- snufje gemalen chilipoeder
- 0,5 tl gerookte paprika poeder
- 0,5 tl wochestershire saus
- 0,5 tl uienpoeder
- 0,5 tl knoflookpoeder
- 1 tl gemalen zwarte peper
- 1 tl mosterd
Voorbereiding
- Doe alle ingredienten BEHALVE het water en de ketchup in een pannetje
- Roer door tot alles opgelost is en de mosterd geheel opgegaan is in het geheel
- Voeg langzaam de ketchup en het water toe, en roer glad
- Breng aan de kook en laat 20 minuten laag pruttelen/inkoken
(Reduceer tot een sausdikte naar wens)
- Laat afkoelen en plaats in de koelkast